Біосенсорне дослідження антихолінестеразної дії алкалоїду галантамін - Сорока, Т. В.; Курбатов, Андрій Олександрович; Зінченко, Ольга Олександрівна (My University, 2014)
Об'єднання профілактики хвороби Альцгеймера алкалоїдом галантамін, з нетоксичними препаратами, як, наприклад, L-карнітин, можливо значною мірою зменшить токсичний вплив зворотніх інгібіторів на організм хворих та підсилить лікувальний ефект. Combining prevention of Alzheimer's disease alkaloid galantamine, with non-toxic drugs such as, L-carnitine, may greatly reduce the toxic effects of reversible inhibitors on the patient and enhance the therapeutic effect.
Keywords: холінестераза; алкалоїд; галантамін; cholinesterase; alkaloid; L-карнітин