Розрахунок в середовищі MathCad електричних кіл за допомогою правил Кірхгофа - Латиговський, Сергій; Бусигін, Олександр Васильович; Зубченко, Віктор Сергійович; Сєдих, Ольга Леонідівна; Маковецька, Світлана Василівна (My University, 2014)
В даній роботі розглядається розрахунок електричних кіл за допомогою математичного пакету MathCad. This paper deals with the calculation of electric circuits with the help of mathematical package MathCad.
Keywords: правила Кірхгофа; математичний пакет MathCad; електричні кола; the rules Kirchhoff; mathematics MathCad; the electric circuit; кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки