Вплив кліматичних умов на основні показники озимого ячменю сорту Казанова - Кошова, Валентина Миколаївна; Коберніцька, Аліна Олександрівна; Смажко, Ірина Олександрівна (My University, 2019)
Дана науково-дослідна робота направлена на вдосконалення технології пивоварного солоду з озимого дворядного ячменю сорту Казанова українського виробництва, дослідження біохімічних перетворень у зерні під впливом кліматичних умов. Як дослідний зразок було обрано сорт озимого ячменю Казанова 2017, 2018 і 2019 року врожаю, в якому визначались фізико-хімічні та фізіологічні показники.
Keywords: озимий ячмінь Казанова; погодно-кліматичних умови; мікробіологія зерна; урожайність; температурнийрежим; опади; winter barley Casanova; weather and climatic conditions; grain microbiology; yield; temperature; precipitation; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства