Кошова, Валентина МиколаївнаКоберніцька, Аліна ОлександрівнаСмажко, Ірина Олександрівна2020-02-132020-02-132019Кошова, В. М. Вплив кліматичних умов на основні показники озимого ячменю сорту Казанова / В. М. Кошова, А. О. Коберніцька, І. Г. Смажко // Natural and Technical Sciences : science and education a new dimension. – 2019. – Vol. VII (26), Issue 215. – P. 14–16.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30768Дана науково-дослідна робота направлена на вдосконалення технології пивоварного солоду з озимого дворядного ячменю сорту Казанова українського виробництва, дослідження біохімічних перетворень у зерні під впливом кліматичних умов. Як дослідний зразок було обрано сорт озимого ячменю Казанова 2017, 2018 і 2019 року врожаю, в якому визначались фізико-хімічні та фізіологічні показники.otherозимий ячмінь Казановапогодно-кліматичних умовимікробіологія зернаурожайністьтемпературнийрежимопадиwinter barley Casanovaweather and climatic conditionsgrain microbiologyyieldtemperatureprecipitationкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваВплив кліматичних умов на основні показники озимого ячменю сорту КазановаArticle