Пушка, Ольга СергіївнаБортнічук, Олег ВікторовичГубеня, Вячеслав ОлександровичЛюлька, Олександр Миколайович2021-06-092021-06-092021Дослідження впливу поверхнево-активних речовин на теплоємність крохмальних клейстерів / О. С. Пушка, О. В. Бортнічук, В. О. Губеня, О. М. Люлька // European scientific discussions : the 4th International scientific and practical conference, February 26-28, 2021. – Potere della ragione Editore, Rome, Italy, 2021. – P. 170.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/34395У роботі описано дослідження впливу поверхнево- активних речовин на теплоємність крохмальних клейстерів. The paper describes the study of the effect of surfactants on the heat capacity of starch pastes.крохмальтеплоємністьклейстерповерхнево-активні речовиниstarchheat capacitypastesurfactantsкафедра готельно-ресторанної справиДослідження впливу поверхнево-активних речовин на теплоємність крохмальних клейстерівThesis