Дослідження впливу поверхнево-активних речовин на теплоємність крохмальних клейстерів - Пушка, Ольга Сергіївна; Бортнічук, Олег Вікторович; Губеня, Вячеслав Олександрович; Люлька, Олександр Миколайович (My University, 2021)
У роботі описано дослідження впливу поверхнево- активних речовин на теплоємність крохмальних клейстерів. The paper describes the study of the effect of surfactants on the heat capacity of starch pastes.
Keywords: крохмаль; теплоємність; клейстер; поверхнево-активні речовини; starch; heat capacity; paste; surfactants; кафедра готельно-ресторанної справи