Дослідження антиоксидантних властивостей вишнево-бурякового пюре-напівфабрикату - Ущаповський, Артем Олегович; Комарницький, Роман Вікторович (My University, 2020)
В роботі досліджено антиоксидантну активність вишнево-бурякового пюре-напівфабрикату для подальшого його використання в харчовій промисловості та закладах ресторанного господарства. The antioxidant is investigated in the work activity of cherry-beet puree-semi-finished product for its further use in food industry and restaurants.
Keywords: антиоксиданти; antioxidants; пюре-напівфабрикат; semi-finished puree; буряк; beetroot; вишня; cherry; кафедра готельно-ресторанної справи