Ущаповський, Артем ОлеговичКомарницький, Роман Вікторович2021-06-092021-06-092020Ущаповський, А. О. Дослідження антиоксидантних властивостей вишнево-бурякового пюре-напівфабрикату / А. О. Ущаповський, Р. В. Комарницький // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріали ІХ Всеукраїнської науково-практичної конференції, 19- 20 травня 2020 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2020. – С. 199–200.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/34399В роботі досліджено антиоксидантну активність вишнево-бурякового пюре-напівфабрикату для подальшого його використання в харчовій промисловості та закладах ресторанного господарства. The antioxidant is investigated in the work activity of cherry-beet puree-semi-finished product for its further use in food industry and restaurants.otherантиоксидантиantioxidantsпюре-напівфабрикатsemi-finished pureeбурякbeetrootвишняcherryкафедра готельно-ресторанної справиДослідження антиоксидантних властивостей вишнево-бурякового пюре-напівфабрикатуThesis