Страшинський, Ігор МирославовичОсейко, Микола ІвановичГончаров, Георгій Іванович2012-12-172012-12-172004Страшинський, І. М. Антиокислювальна дія фосфатвмісних добавок на ліпіди свинини / І. М. Страшинський, М. І. Осейко, Г. І. Гончаров // Науковий вісник. - 2004. - Т. 6, № 2, Ч. 3. - С. 148-153.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/4489Досліджено вплив розробленої фосфатної суміші і харчової композиції на окислення ліпідів у модельних варених ковбасах, виготовлених з м’ясної сировини з ознаками PSE i DFD. Обґрунтовано доцільність використання запропонованих харчових добавок для зменшення вмісту продуктів окислення та покращання якості варених ковбас.The effect of the developed phosphate mixture and food composition on lipid model cooked sausages made with raw meat with abnormalities PSE i DFD. Proved the feasibility of using nutritional supplements designed to reduce the content of products of oxidative damage that improve the quality of cooked sausages.otherокислювальні процесим’ясна сировиналіпідиварені ковбасифосфатна сумішхарчова композиціяякістьoxidative processesphosphate mixturefood compositionqualitycold Sirjelipidscooked sausageкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівАнтиокислювальна дія фосфатвмісних добавок на ліпіди свининиArticle