Духненко, ІринаПилипюк, ЮліяГречко, Ніна Яківна2014-07-152014-07-152014Духненко, І. Сучасні способи деметалізації виноматеріалів для ігристих вин / Ірина Духненко, Юлія Пилипюк, Ніна Гречко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 343-344.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16148Найбільшу роль у формуванні якісних характеристик готового ігристого відіграють біохімічні процеси, які відбуваються у виноматеріалі протягом вторинного бродіння. Greatest role in shaping the quality characteristics of the finished sparkling play the biochemical processes that occur in wine materials for secondary fermentation.uk-UKвиноматеріалиігристі винадеметалізаціяwine materialsmetal coating removalsparkling winesкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваСучасні способи деметалізації виноматеріалів для ігристих винOther