Вища освіта – сучасно і якісно - Карпутіна, Маргарита Віталіївна; Домарецький, Віталій Афанасійович (My University, 2005)
Запрошуються абітурієнти до вступу у Національний університет харчових технологій. Характеризуються переваги навчання майбутніх студентів у Національному університеті харчових технологий, зокрема на кафедрі біотехнологии продуктів бродяння, екстрктів і напоїв. Надається загальна характеристика кафедри та визначаються перспективи для її майбутніх випускників.

University entrants are invited to entering into the National University of food technologies. Advantages of educating of future students are characterized in the National University of food technologies, in particular on the department of biotechnology of foods of fermentation, extracts and drinks. There is general description of department and prospects are designated for future graduating students.
Keywords: Національний університет харчових технологій; студенти; National University of food technologies; students; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства