Карпутіна, Маргарита ВіталіївнаДомарецький, Віталій Афанасійович2012-09-142012-09-142005Карпутіна, М. В. Вища освіта – сучасно і якісно / М. В. Карпутіна, В. О. Домарецький // НУХТ. - 2005.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/2568Запрошуються абітурієнти до вступу у Національний університет харчових технологій. Характеризуються переваги навчання майбутніх студентів у Національному університеті харчових технологий, зокрема на кафедрі біотехнологии продуктів бродяння, екстрктів і напоїв. Надається загальна характеристика кафедри та визначаються перспективи для її майбутніх випускників.University entrants are invited to entering into the National University of food technologies. Advantages of educating of future students are characterized in the National University of food technologies, in particular on the department of biotechnology of foods of fermentation, extracts and drinks. There is general description of department and prospects are designated for future graduating students.otherНаціональний університет харчових технологійстудентиNational University of food technologiesstudentsкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваВища освіта – сучасно і якісноArticle