Стан здоров’я студентів першого курсу Національного університету харчових технологій - Данилюк, Валерій Михайлович; Назарова, Інна Ігорівна; Розпутній, Олександр Петрович (My University, 2016)
В даній статті розглядається рівень здоров’я студентської молоді, що вступила до Національного університету харчових технологій на І курс. Наведені результати проходження медичного обстеження студентів та їх розподіл по навчальних відділеннях.
Keywords: кафедра фізичного виховання; навчальні відділення; студенти; медичне обстеження; training department; students; medical examination