Використання фітокомпозиції із нетрадиційної рослинної сировини для збагачення кисломолочних напоїв антиоксидантної дії - Гойко, Ірина Юріївна (My University, 2020)
Розроблено фітокомпозиції із рослинної сировини для збагачення кисломолочних напоїв з підвищеним антиоксидантним захистом організму людини. Phytocompositions from vegetable raw materials for enrichment of sour-milk drinks with the increased antioxidant protection of a human body are developed
Keywords: фітокомпозиції; м’ята перцева; малина; вишня; калина; phytocomposition; mentha piperita; rubus idaeus; cerasus vulgaris; viburnum opulus; кафедра технології оздоровчих продуктів