Методика комплексної оцінки ефективності інтегрованих маркетингових комунікацій туристичних підприємств - Страшинська, Лариса Володимирівна; Самонова, Тетяна Броніславівна (My University, 2014)
У статті наведена методика комплексної оцінки ефективності інтегрованих маркетингових комунікацій туристичних підприємств та обґрунтовано алгоритм її впровадження на підприємствах туристичної галузі. This article describes methods of evaluating the effectiveness of a comprehensive integrated marketing communications of tourist enterprises and proved the algorithm of its implementation in the business travel industry.
Keywords: туристичні підприємства; туристичні послуги; маркетингові комунікації; tourism businesses; tourism services; communication campaign; кафедра маркетингу