Сорокін, Анатолій Іванович2019-11-252019-11-252019Сорокін, А. І. Визначення кількості конденсатів в залежності від технічного рівня цукрового заводу. – Наукові праці НУХТ. – 2019. – Том 25, № 3. – С. 127–134.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30410В статті розглянуто питання утворення кількості конденсатів в залежності від технічного рівня цукрового заводу. Розрахунками встановлено, що на заводах, які впровадили новітні технології, дає можливість суттєво зменшити витрати пари на технологічні потреби і значно зменшити кількість надлишкових конденсатів. The article deals with the issue of condensate formation depending on the technical level of the sugar factory. The calculations show that the factories that have introduced the latest technology can significantly reduce steam costs for technological needs and significantly reduce the amount of excess condensate.uk-UKконденсати вторинної парираціональне використання конденсатівтеплотехнічні процесиsecondary condensates steamrational use of condensatesheat engineering processesВизначення кількості конденсатів в залежності від технічного рівня цукрового заводуArticle