Доповнена реальність як інновація в ресторанному бізнесі - Боровик, Тетяна Миколаївна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна (My University, 2023)
Розглянуто впровадження доповненої реальності в заклади ресторанного господарства.
Keywords: кафедра готельно-ресторанної справи; інновації (готельно-ресторанний комплекс); доповнена реальність