Оцінка антиокислювальних властивостей водно-спиртових екстрактів рослинної сировини - Кузьмін, Олег Володимирович; Оносова, Ірина Андріївна (My University, 2011)
Приведені результати експериментальних досліджень антиокислювальної активності водно-спиртових настоїв. The brought results over of experimental researches of anti oxidizing activity of aqueous-alcoholic extracts.
Keywords: рослинна сировина; водно-спиртові настої; антиокиснювальна активність; окисно-відновний потенціал; digister; water and alcohol extracts; antioxidant activity; redox potential; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції