Рівні секретності інформації на підприємстві - Іванюта, Тетяна Миколаївна (My University, 2013)
Кожен господарюючий суб’єкт вирішує питання поділу інформації за ступенем секретності самостійно. Науковці і практики наголошують, що інформація, якою володіє підприємство повинна бути багатоступеневою. Ми пропонуємо систему позначень важливості комерційної інформації для підприємства.

Each entity decides on the division of information according to the degree of secrecy itself. Researchers and practitioners emphasize that the information held by the company should be multi. We propose a system of notation importance of business information for the enterprise.
Keywords: рівень секретності інформації; економічна безпека підприємства; інформація; privacy level of information; economic security; information; кафедра економіки і права