Комбінування використання кейс-методу з іншими методами навчання - Бойко, Ірина Анатоліївна (My University, 2015)
Проблема активізації пізнавальної діяльності студентів завжди була однією з найбільш актуальних у практиці навчання, тому постійно ведеться пошук інструментарію, що дозволяє ефективно використовувати спільну пізнавальну діяльність викладача і студентів. The problem of cognitive activity of students has always been one of the most pressing in the practice of teaching, so constantly search tools to effectively share the cognitive activity of the teacher and students.
Keywords: студенти; навчання; кейс-метод; students; case-method; training; кафедра економіки праці та менеджменту