Концептуальні підходи розвитку аудиторської діяльності - Беренда, Надія Іванівна (My University, 2015)
Обраний Україною шлях до інтеграції у європейське співтовариство, не може не торкнутися і проблеми реформування процесу фінансово-економічного контролю в державі, одним із елементів якого є незалежний аудит, головною функцією якого є об’єктивність оцінки інформації про фінансово-господарську діяльність суб’єкта господарювання, яка представлена у фінансовій звітності. The selected path to the integration of Ukraine into the European community, can not fail to touch upon the problem of the process of reforming the financial and economic control in the state, one element of which is an independent audit, the main function of which is the objectivity of the information on financial and economic activity of the enterprise, which is presented in the financial statements.
Keywords: аудиторська діяльність; auditing activities; фінансовий аудит; financial audit; кафедра обліку і аудиту