Профілактика психічних захворювань XXI століття у студентської молоді - Чугаєва, Наталія Юріївна (My University, 2014)
У сучасному світі спілкування набуває нових форм, що створюють можливості для більш продуктивного навчання, пошуку нових інформаційних джерел та приділення часу для розваг. Разом з тим, інноваційні способи спілкування, зокрема Інтернет і мобільні пристрої, спричинили появу нових психічних захворювань. In today's world of communication takes on new forms, creating opportunities for more productive learning, finding new sources of information and paying time for leisure. However, innovative methods of communication, including the Internet and mobile devices led to the emergence of new mental illnesses.
Keywords: студенти; молодь; психічні захворювання; students; youth; mental illness; кафедра гуманітарних дисциплін