Паньков, Дмитро ВасильовичКишенько, Василь Дмитрович2017-06-152017-06-152017Pankov D. Intelligent quality control of bakery products / D. Pankov, V. Kyshenko // Youth scientific achievements to the нмst century nutrition problem solution : 83 International scientific conference of young scientist and students, April 5-6, 2017 . – К. : NUFT, 2017. – Part 2. – P. 255.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25539Розглядається формування автоматизованої системи інтелектуального контролю якості за рахунок сукупності інформаційних ресурсів. We consider the formation of intelligent automated quality control by the totality of information resources.uk-UKавтоматизована система інтелектуального контролю якостіautomated system of intelligent quality controlінформаційні ресурсиinformation resourcesкафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. ЛаданюкаІнтелектуальний контроль якості хлібопекарської продукціїArticle