Удосконалення технології оздоблювального напівфабрикату - Оберемок, О. І.; Бондар, Наталія Петрівна; Корецька, Ірина Львівна (My University, 2015)
Дефіцит мікронутрієнтів широко розповсюджений в усьому світі. Багато людей, особливо жінки та діти, страждають від його негативних наслідків для здоров’я. Зокрема, дефіцит йоду вважається однією з основних причин порушення інтелектуального розвитку у жінок та дітей шкільного віку. Micronutrient deficiency is widespread throughout the world. Many people, especially women and children suffering from its negative health effects. In particular, iodine deficiency is considered one of the main reasons for violation of intellectual development in women and school children.
Keywords: напівфабрикат; технології; мікронутрієнт; semi-finished; technology; micronutrients; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; кафедра готельно-ресторанної справи