Сухі картопляні продукти - Ковтун, Аліна Володимирівна; Ковбаса, Володимир Миколайович (My University, 2014)
Значна популярність картоплі у споживачів її висока харчова цінність сприяла розширенню асортименту продуктів з неї та збільшенню способів її переробки. Нині спостерігається активний розвиток таких товарних груп як напівфабрикати і готові до споживання картоплепродукти. Much of the popularity of potato consumers its high nutritional value contributed expanding the range of products from it and increase its processing methods. Currently, there is active development of such commodity groups as intermediates and ready-to-eat kartopleprodukty.
Keywords: пюре; напівфабрикат; картопляні продукти; mashed potatoes; cake mix; potato products; кафедра готельно-ресторанної справи; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів