Ковтун, Аліна ВолодимирівнаКовбаса, Володимир Миколайович2014-10-232014-10-232014Ковтун, А. В. Сухі картопляні продукти / А. В. Ковтун, В. М. Ковбаса / Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 90.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/17605Значна популярність картоплі у споживачів її висока харчова цінність сприяла розширенню асортименту продуктів з неї та збільшенню способів її переробки. Нині спостерігається активний розвиток таких товарних груп як напівфабрикати і готові до споживання картоплепродукти. Much of the popularity of potato consumers its high nutritional value contributed expanding the range of products from it and increase its processing methods. Currently, there is active development of such commodity groups as intermediates and ready-to-eat kartopleprodukty.otherпюренапівфабрикаткартопляні продуктиmashed potatoescake mixpotato productsкафедра готельно-ресторанної справикафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівСухі картопляні продуктиOther