Роль викладача у професійному самовизначенні студента - Скроцька, Оксана Ігорівна (My University, 2013)
Мета професійного самовизначення полягає у поступовому формуванні у студентів внутрішньої готовності до усвідомленого і самостійного планування, коригування та реалізації перспектив свого розвитку. The purpose of professional self-determination is the gradual formation of the students inside preparedness and self-conscious planning, adjusting and implementing its development prospects.
Keywords: кафедра біотехнології і мікробіології; професійне самовизначення