Удосконалення системи управління охороною праці та пожежної безпеки на виноробному підприємстві - Володченкова, Наталія Валеріївна; Накемпій, Олена Костянтинівна (My University, 2019)
У даній роботі представлено удосконалення системи управління з питань охорони праці та пожежної безпеки для працівників виноробного підприємства. Провести аналіз для визначення відповідності умов праці вимогам охорони праці та пожежної безпеки. Визначено небезпечні та шкідливі фактори, що діють на працівників підприємства в процесі їх трудової діяльності. Проаналізовано існуючу систему управління охороною праці та проаналізовано її вдосконалення.
Keywords: кафедра екології та екоменеджменту; пожежна безпека підприємства; охорона праці на підприємстві