Спрощення моделі розрахунку струмів в електродинамічному гальмі дископодібної форми - Циганкова, Ганна Анатоліївна (My University, 2024)
Розглянуто запропоновану модель розв’язання задачі знаходження вихрових струмів у дископодібному роторі електродинамічного гальма при його обертанні в магнітному полі індуктора.

The proposed model for solving the problem of finding eddy currents in the disk-shaped rotor of an electrodynamic brake during its rotation in the magnetic field of the inductor is considered.
Keywords: кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.; магнітне поле; електродинамічне гальмо; вихрові струми; magnetic field; electrodynamic brake; eddy currents