Встановлення фальсифікації натуральних композиційних ароматизаторів з ефірних олій - Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Фролова, Наталія Епінетівна; Науменко, Ксенія Андріївна; Чепель, Наталія Василівна (My University, 2012)
Безпечність композиційних ароматизаторів значною мірою визначається натуральністю використаних ефірних олій, які часто фальсифікують заміною їх синтетичними аналогами. Safety flavoring composition is largely determined naturalness used essential oils, which are often falsify their replacement by synthetic analogues.
Keywords: кафедра технології оздоровчих продуктів; кафедра технології молока і молочних продуктів; кафедра готельно-ресторанної справи; кафедра експертизи харчових продуктів; ефірна олія; композиційні ароматизатори; фальсифікація; attar; composite flavors; falsification