Левандовський, Леонід ВікторовичОлійнічук, Сергій ТимофійовичТкаченко, Любов Володимирівна2012-03-262012-03-262011Левандовський, Л. В. Нетрадиційні види сировини для спиртового виробництва / Л. В. Левандовський, С. Т. Олійнічук, Л. В. Ткаченко // 2011.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/531Наведено склад соризу та насіння амаранту і показано можливість переробки цієї сировини в спирт. Визначено ефективні режими для перероблювання соризу та насіння амаранту за різними схемами розварювання. Встановлено вихід спирту з 1 т переробленої сировини (соризу та насіння амаранту). The composition of soriz and seeds of Amaranthus is derived and the possibility of its processing into ethyl alcohol is demonstrated. Effective regimes for the processing of soriz and seeds of Amaranthus according to various schemes of cooking are presented. The alcohol outcome of 1 ton of raw material (soriz and seeds of Amaranthus) is determined.otherсориззброджуваннядозріла бражканасіння амарантуспиртsorizseeds of Amaranthusalcoholfermentationfermented mashНетрадиційні види сировини для спиртового виробництва