Лазаренко, Микола МиколайовичЛазаренко, Михайло ВасильовичБаглюк, Сергій Володимирович2013-10-232013-10-232009Лазаренко, М. М. Визначення відношення числа мікро- та макропор по даним термогравіметрії / М. М. Лазаренко, М. В. Лазаренко, С. В. Баглюк // Структурна релаксація у твердих тілах : матеріали міжнародної науково-практичної конференції. - Вінниця, 2009. - С. 48 – 49.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/10567Запропоновано розширити можливості диференціального термічного аналізу та якісно проаналізувати число макро- і мікропор по відношенню до найбільш імовірних у досліджуваному зразку. Об’єктом дослідження було вибрано гігроскопічну біополімерну речовину – природний картопляний крохмаль. Результати досліджень отримані на основі аналізу теплофізичних та гравіметричних характеристик. It was proposed to extend the possibilities of differential thermal analysis and qualitatively analyze the number of macro- and micro pores in relation to the most probable ones in the sample. The hygroscopic biopolymer material is naturalpotato starch, which was chosen as object of the study. The research results were obtained by analyzing of the thermofisical and gravimetric characteristics.otherтемпературні залежностікартопляний крохмальмакропоримікропориpotato starchmacroporesmicroporestemperature dependenceкафедра фізики та професійної безпекиВизначення відношення числа мікро- та макропор по даним термогравіметріїArticle