Добровільні об`єднання - Бутнік-Сіверський, Олександр Борисович; Шаповал, Олена Федорівна (My University, 1993)
В статті обгрунтовані напрями формування структур підприємств харчової і переробної промисловості в процесі переходу до ринкової економіки. This article contains materials about substantiated different ways of creating structures of Food Industry enterprises during transition period to a market economy.
Keywords: добровільні об`єднання підприємств; ринкова економіка; виробничі інфраструктури; voluntary associations; market economy; production infrastructures; кафедра маркетингу