Райчук, Ніна МиколаївнаРомановська, Тетяна Іванівна2014-10-232014-10-232014Райчук, Н. М. Функціональний напій на основі фітоекстракту Louphfantus tibeticus / Н. М. Райчук, Т. Романовська / Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 54.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/17559Стратегічним напрямом розвитку харчової промисловості в XXI столітті стає виробництво харчових продуктів функціонального призначення, направлених на забезпечення відповідності їх хімічного складу фізіологічним потребам організму людини. Strategic direction of the food industry in the XXI century is food processing functions, aimed at ensure that their chemical composition physiological needs of the body person.otherхарчова промисловістьрослинна сировинафітоекстрактfoodplant materialphytoextractsкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівФункціональний напій на основі фітоекстракту Louphfantus tibeticusOther