Гуць, Віктор СтепановичТопчій, Оксана АнатоліївнаНеліна, Катерина Петрівна2012-05-302012-05-302005Гуць, В. С. Раціональне використання вторинних сировинних ресурсів молочної і зернопереробної промисловості / В. С. Гуць, О. А. Топчій, К. П. Неліна // Харчова промисловість. – 2005. – № 4. – С. 13–15.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1111Розглянуто можливість використання пшеничних висівок і молочної сироватки як сировини для виробництва кормів. Це дасть можливість знизити шкідливий вплив відходів на навколишнє середовище, поліпшити екологічну ситуацію та отримати економічний ефект завдяки розширенню кормової бази у тваринництві.Possibility of the use of wheat brans and lactoserum is considered as raw material for the production of forage. It will give an opportunity to bring down harmful influence of wastes on an environment, to improve an ecological situation and get an economic effect due to expansion of feed base in a stock-raising.otherвідходи молокозаводівмолочна сироваткапшеничні висівкиdairy wastelactoserumwheat bransкафедра екології та екоменеджментукафедра технології м’яса і м’ясних продуктівРаціональне використання вторинних сировинних ресурсів молочної і зернопереробної промисловостіArticle