Литвин, Дарія ОлексіївнаПетруша, Оксана Олександрівна2016-09-222016-09-222016Литвин, Д. О. Фактори впливу на колір та якість варених ковбасних виробів / Д. О. Литвин, О. О. Петруша // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 12-13 травня 2016 р. – К. : НУХТ, 2016. – С. 136-138.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24145Ковбасні вироби - одні з найулюбленіших харчових продуктів дітей і дорослих. На прилавках наявний великий асортимент варених ковбасних виробів різної цінової категорії. Meats - one of the favorite foods of children and adults. On the shelves available a wide range of cooked sausage products in various price categories.uk-UKкафедра експертизи харчових продуктівковбасні виробифактори впливуоцінка якості сосисокsausage productsimpact factorsevaluation of the quality of sausagesФактори впливу на колір та якість варених ковбасних виробівOther