Галузева специфіка проєктної діяльності підприємств харчової промисловості в сучасних умовах - Стахурська, Світлана Антонівна (My University, 2026)
Розглядається галузева специфіка проєктної діяльності підприємств харчової промисловості в сучасних умовах.
Keywords: кафедра економіки праці та менеджменту; проєктна діяльність підприємства