Дефекатор (Патент на корисну модель № 741776) - Логвін, Володимир Матвійович; Резніченко, Юрій Миколайович; Виговський, Валерій Юрійович; Таран, Вікторія Володимирівна (My University, 2012)
Розроблено дефекатор, що містить корпус циліндричної форми з конічним дном та обладнаний патрубками для підведення і відведення соку. A liming comprising a cylindrical body with a conical bottom equipped with nozzles for inlet and outlet of the juice.
Keywords: секція; повітря; конічне дно; секція; section; air; conical bottom; кафедра технології цукру і підготовки води