Маловідомі сторінки московсько-литовської боротьби за давньоруські землі на межі 70-80-х років XV ст. - Казаков, Олександр Олексійович; Мордвінцев, В. М. (My University, 1997)
У книзі на підставі вивчення різноманітних джерел, як російських, так і іноземних, розглядаються маловідомі сторінки військово-дипломатичної боротьби між Московською державою та Великим князівством Литовським за давньоруські землі на межі 70-80-х років XV ст. The book is a study of a variety of sources, both Russian and foreign, are considered obscure pages of military-diplomatic struggle between Muscovy and the Grand Duchy of Lithuania on ancient land on the turn of the 70's and 80's XV.
Keywords: Московська держава; Велике князівство Литовське; міжнародні відносини; кримське панство; дипломатична боротьба; Київська трагедія 1482 р.; Muscovy; the Grand Duchy of Lithuania; international relations; Crimean gentlemen; diplomatic struggle; Kiev tragedy in 1482; кафедра гуманітарних дисциплін