Вплив харчових добавок на реологічні властивості клейстерів набухаючого крохмалю - Лисий, Олександр Віталійович; Грабовська, Олена Вячеславівна (My University, 2014)
Великий вплив на якість кінцевого продукту має якість висхідної сировини. При виробництві харчових концентратів десертних страв, важливою складовою є крохмаль. Зокрема використовується крохмаль модифікований — набухаючий. Отримують його шляхом волого-термічної обробки суспензії, або шляхом екструзії нативного крохмалю. Great influence on the quality of the final product has quality rising raw material. In the production of food concentrates desserts, is an important component of starch. In particular, using modified starch - swelling. Get it by wet-heat treatment suspension, or by extrusion of native starch.
Keywords: харчові добавки; крохмаль; десертні страви; nutritional supplements; dessert dishes; starch; кафедра технології цукру і підготовки води; кафедра готельно-ресторанної справи