Лисий, Олександр ВіталійовичГрабовська, Олена Вячеславівна2014-12-252014-12-252014Лисий, О. Вплив харчових добавок на реологічні властивості клейстерів набухаючого крохмалю / Олександр Лисий, Олена Грабовська // Актуальні проблеми хімії та хімічної технології : всеукраїнська науково-практична конференція, 20–21 листопада 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 300-301.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/19327Великий вплив на якість кінцевого продукту має якість висхідної сировини. При виробництві харчових концентратів десертних страв, важливою складовою є крохмаль. Зокрема використовується крохмаль модифікований — набухаючий. Отримують його шляхом волого-термічної обробки суспензії, або шляхом екструзії нативного крохмалю. Great influence on the quality of the final product has quality rising raw material. In the production of food concentrates desserts, is an important component of starch. In particular, using modified starch - swelling. Get it by wet-heat treatment suspension, or by extrusion of native starch.uk-UKхарчові добавкикрохмальдесертні стравиnutritional supplementsdessert dishesstarchкафедра технології цукру і підготовки водикафедра готельно-ресторанної справиВплив харчових добавок на реологічні властивості клейстерів набухаючого крохмалюOther