Сєдих, Ольга ЛеонідівнаМаковецька, Світлана Василівна2014-11-132014-11-132014Сєдих, О. Л. Автоматизація проектування рецептур функціональних харчових продуктів / О. Л. Сєдих, С. В. Маковецька // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 447.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18287Проблема здорового харчування населення має важливе значення. Поряд із традиційним підходом до проблеми харчування і ролі харчових продуктів у формуванні здоров'я людини останні роки отримало розвиток функціональне харчування. Розробка функціональних продуктів харчування нового покоління є інноваційним напрямом у харчовій промисловості, який має надзвичайно важливе практичне значення. Problem healthy nutrition is essential. Along with the traditional approach to the problem of food and the role of food in shaping health recent years has developed a functional food. Development of functional foods is a new generation of innovative trend in the food industry, which is of practical importance.otherпродуктихарчова цінністьхарчуванняfoodfood valueкафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпекиАвтоматизація проектування рецептур функціональних харчових продуктівOther