Харченко, Євген Іванович2012-06-122012-06-122011Харченко, Є. І. Удосконалення технології виробництва борошна з використанням спрямованих повітряних потоків : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 "Зберігання і технологія переробки зерна, виготовлення зернових і хлібопекарських виробів та комбікормів" / Харченко Євген Іванович ; НУХТ. - К., 2011. - 20 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1337Встановлено вплив вологості проміжних продуктів помелу на якість борошна при розмелюванні. Розглянуто зміни температури зерна при різних параметрах повітря. Досліджено та розраховано тепловтрати, які відбуваються при роботі аспіраційних та пневмотранспортних установок. Influence of relative humidity of air on ashes, the general yield and humidity of a flour is revealed. Investigational and calculation heat loss which occur at work aspirations and pneumotransportation systems.uk-UKрециркуляція повітряrecirculation of airпоказники якості борошнапроміжні продукти помелуусушкавідносна вологість повітряаспіраційні та пневмотранспортні установкиparameters of quality of a flourintermediate products of millingshrinkagedirected air streamsrelative humidity of airaspirations and pneumotransportation systemsкафедра технології зберігання і переробки зернаУдосконалення технології виробництва борошна з використанням спрямованих повітряних потоків