Фурсік, Оксана ПетрівнаВіхоть, Катерина ОлександрівнаСтрашинський, Ігор Мирославович2017-11-292017-11-292017Фурсік, О. П. Реологічні характеристики білкових препаратів із свинячої шкурки / О. П. Фурсік, К. О. Віхоть, І. М. Страшинський // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : Програма та тези матеріалів Міжнародної науково-технічної конференції, 7-8 листопада 2017 р., м. Київ. – К. : НУХТ, 2017. – С. 105-106.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26266Застосування білків колагеновмісної сировини дозволяє компенсувати дефіцит м'язових білків, збільшити вихід готової продукції і стабілізувати її якість при одночасному зниженні витрат м'ясної сировини, знизити собівартість готової продукції та підвищити харчову і біологічну цінність м'ясних виробів. The use of proteins of collagen-containing raw materials can be compensated deficiency of muscle proteins, increase the output of finished products and stabilize it quality while reducing the cost of meat raw materials, reduce the cost of finished products and improve the nutritional and biological value of meat products.uk-UKбілок свинячої дермиколагенреологіяprotein pork dermiscollagenrheologyкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівРеологічні характеристики білкових препаратів із свинячої шкуркиThesis