Реологічні характеристики білкових препаратів із свинячої шкурки - Фурсік, Оксана Петрівна; Віхоть, Катерина Олександрівна; Страшинський, Ігор Мирославович (My University, 2017)
Застосування білків колагеновмісної сировини дозволяє компенсувати дефіцит м'язових білків, збільшити вихід готової продукції і стабілізувати її якість при одночасному зниженні витрат м'ясної сировини, знизити собівартість готової продукції та підвищити харчову і біологічну цінність м'ясних виробів. The use of proteins of collagen-containing raw materials can be compensated deficiency of muscle proteins, increase the output of finished products and stabilize it quality while reducing the cost of meat raw materials, reduce the cost of finished products and improve the nutritional and biological value of meat products.
Keywords: білок свинячої дерми; колаген; реологія; protein pork dermis; collagen; rheology; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів