Ділова гра у формуванні професійно орієнтованої англомовної компетентності в монологічному мовленні у майбутніх фахівців з харчових технологій - Бойко, Ганна Анатоліївна (My University, 2022)
У статті представлено завдання для ділових ігор, розроблені з метою формування професійно орієнтованої монологічної компетентності в монологічному мовленні у майбутніх фахівців з харчових технологій. The paper presents the English activities for business games for building pre-service food technologist’s speech production competence.
Keywords: кафедра іноземних мов професійного спрямування; ділова гра; англомовна компетенція; монологічне мовлення; english language competence; business game; monologue