Організація фінансів страхових компаній України в сучасних умовах - Шірінян, Лада Василівна (My University, 2006)
Обґрунтовано необхідність модифікації існуючої класифікації грошових потоків страхової компанії. Запропоновано співвіднести витрати з основними видами діяльності, а саме: зі страховою діяльністю, інвестиційною діяльністю, фінансовою діяльністю. Це дасть змогу адекватно розглядати зміст і рух коштів страхової компанії відповідно до напрямів її діяльності і дасть змогу оптимізувати базу оподаткування. The necessity of modification of the existent classification of money streams of insurance company is substantiated. It is offered to correlate charges with respect to the basic types of activity, namely, with respect to the insurance activity, investment activity and financial activity. It will allow the examining adequately the contents and money streams of insurance company in accordance with directions of its activity and optimizing the basis of assessment.
Keywords: страховик; грошові потоки; організація фінансів; insurance company; money flow; finance organization; кафедра фінансів