Якісні показники та продуктивні властивості триплоїдного гібрида Олександрія буряків цукрових, залежно від розміру фракцій та способів підготовки насіння - Глеваський, Володимир Іванович (My University, 2014)
Висвітлено результати досліджень щодо вивчення якісних показників та продуктивних властивостей триплоїдного гібрида буряків цукрових Олександрія створеного на основі ЦЧС, залежно від розміру фракції та способів передпосівної підготовки насіння. Доведено, що якість насіння залежить від розміру технологічних фракцій. The presentation of the investigation on qualitative indicators and productive properties of hybrid beet sugar, created on the basis of, depending on the size fractions and предпосевной training seeds. it is proved that the quality of seeds depends on the size of the technological fractions.
Keywords: буряки цукрові; триплоїдний гібрид; інкрустоване насіння; фракція насіння; схожість насіння; дражоване насіння; sugar beets; triploid hybrid; inlaid seed; seed fraction; germination of seeds; seed pelleting