Автоматизована система управління брагоректифікаційною установкою непрямої дії - Іванчук, Василь Вікторович; Кутя, Віталій Миколайович (My University, 2013)
Розроблено структурну схему брагоректифікаційної установки непрямої дії як багатозв’язного об’єкта автоматизації. Встановлено взаємозв’язок між основними параметрами об’єкта. Сформульовано основні функціональні характеристики та вимоги до автоматизованої системи управління брагоректифікаційною установкою непрямої дії. Запропоновано принципову схему автоматичного контролю і регулювання флегмового числа. The structural scheme of indirect action distiller column plant as an multivariable object of automation has been developed. The interrelation between the main parameters of the object has been set. The basic functional characteristics and requirements for automated control system of indirect action distiller column plant have been formulated. A scheme of automated reflux ratio control has been proposed.
Keywords: distillation column plant; reflux ratio; automated control system; автоматизована система управління; брагоректифікаційна установка; флегмове число