Шутюк, Віталій ВолодимировичШевчук, ОксанаБессараб, Олександр СеменовичВасилів, Володимир Павлович2014-11-212014-11-212014Залежність зміни концентрацій вологи і цукрів від геометричних параметрів груші під час процесу сушіння / В. В. Шутюк, О. О. Шевчук, О. С. Бессараб, В. П. Василів / SWorld : сборник научных трудов. – Иваново : МАРКОВА АД, 2014 – В. 3 (36), T. 1. – С. 18-21.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18598У роботі описано процес сушіння груш за різних температур. З можливих методів сушіння було вибрано такий, який забезпечував зберігання якості готового продукту. Розглянуто стадії процесу сушіння, зміни вологовмісту та вмісту цукрів по всьому об’єму груші, наведено графіки змін.uk-UKсушіннякінетикагрушавологовмістцукрисушкакинетикагрушивлагосодержаниесахарdryingkineticspearsmoisture contentsugarsкафедра технології консервуванняЗалежність зміни концентрацій вологи і цукрів від геометричних параметрів груші під час процесу сушінняArticle