Залежність зміни концентрацій вологи і цукрів від геометричних параметрів груші під час процесу сушіння - Шутюк, Віталій Володимирович; Шевчук, Оксана; Бессараб, Олександр Семенович; Василів, Володимир Павлович (My University, 2014)
У роботі описано процес сушіння груш за різних температур. З можливих методів сушіння було вибрано такий, який забезпечував зберігання якості готового продукту. Розглянуто стадії процесу сушіння, зміни вологовмісту та вмісту цукрів по всьому об’єму груші, наведено графіки змін.
Keywords: сушіння; кінетика; груша; вологовміст; цукри; сушка; кинетика; груши; влагосодержание; сахар; drying; kinetics; pears; moisture content; sugars; кафедра технології консервування