Топчій, Оксана АнатоліївнаПешук, Людмила ВасилівнаПащенко, Оксана Василівна2013-11-082013-11-082013Патент на корисну модель № 80715 UA, МПК А23К 1/10 (2006.01) Спосіб виробництва тваринних кормів / Топчій О. А., Пешук Л. В., Пащенко О. В. ; заявник Національний університет харчових технологій. — № u 201214257 ; заявл. 13.12.2012 ; опубл. 10.06.2013, Бюл. № 11.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11131Спосіб виготовлення тваринних кормів включає подрібнення вторинної сировини, термічну обробку, введення консервантів. Після термообробки проводять додаткове подрібнення з частковим підсушенням, а як консерванти використовують консервуючу суміш, яка включає бензойну кислоту та хлорид натрію. The method of making of animal forage includes growing of the second raw material, heat treatment, introduction of konservantiv shallow. After heat treatment conduct the additional growing shallow with a partial torrefaction, but as konservanti use canning mixture which includes benzoic acid and chloride of sodium.otherбензойна кислотахлорид натріютваринний кормконцервантиbenzoic acidchloride of sodiumanimal feedkoncervantiкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівСпосіб виробництва тваринних кормів (Патент на корисну модель № 80715)Other