Інноваційне рішення очистки стічних вод пиво-солодового виробництва - Удодов, Сергій Олександрович (My University, 2021)
Стаття присвячена ефективній очистці стічних вод пиво-солодового виробництва. Інтенсифікація біологічної очистки стічних вод пиво-солодового виробництва відбувається за рахунок впровадження системи змішування та аерації, яка складається із перемішуючого пристрою та .системи подачі стислого повітря. The article is devoted to effective wastewater treatment of beer and malt production. Intensification of biological wastewater treatment of beer-malt production takes place due to the introduction of a mixing and aeration system, which consists of a stirring device and a compressed air supply system
Keywords: очистка стічних вод; wastewater treatment; біологічна очистка; biological cleaning; система змішування та аерації; mixing and aeration system; міксер-аератор; mixer-aerator; пиво-солодове виробництво; beer and malt production; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв