Шаран, Лариса ОлександрівнаАрсеньєва, Лариса ЮріївнаДоценко, Віктор ФедоровичКорзун, Віталій Наумович2012-02-232012-02-232007Варто збагачувати хлібобулочні вироби порошками морських водоростей / Л. О. Шаран, Л. Ю. Арсеньєва, В. Ф. Доценко, В. Н. Корзун // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – 2007. - № 6. - С. 9-11.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/321У статті наведено результати клінічних досліджень з оцінки біологічної ефективності булочних виробів, збагаченими порошками морських водоростей Fucus vesiculosus, Ascophyllum nodosum та мінерально-вітамінною сумішшю. The article deals with the clinical trial results of the biological effectiveness of bun goods enriched by algae powders of Fucus vesiculosus, Ascophyllum nodosum and mineral-vitamin mixture.uk-UKморські водоростіпорошки водоростейфортифікаціяхлібобулочні виробибулочні виробимінеральна та вітамінна цінністьmarine algaealgae powdersfortificationbakery productsbun goodsvitamin and mineral valueкафедра експертизи харчових продуктівкафедра готельно-ресторанної справиВарто збагачувати хлібобулочні вироби порошками морських водоростейArticle