Грабовська, Олена ВячеславівнаКузнєцова, Інга ВолодимирівнаШтангеєва, Надія Іванівна2012-10-012012-10-012002Грабовська, О. В. Дослідження ферментативного гідролізу крохмалевмісної сировини / О. В. Грабовська, І. В. Кузнєцова, Н. І. Штангеєва // Цукор України. – 2002. – № 4. - С. 23-25.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/3086Розглянуто особливості гідролізу крохмалевмісної сировини з метою отримання цукристих сиропів. Досліджено кінетику ферментативного гідролізу крохмалю безпосередньо в кукурудзяній крупці. Показано вплив умов підготовки кукурудзяної крупки на ефективність отримання цукристих крохмалепродуктів прямим гідролізом сировини.The features of raw starch hydrolysis in order to obtain sugar syrup. The kinetics of enzymatic hydrolysis of starch in corn directly kruptsi. The influence of preparation conditions on the efficiency of corn grits get sugary starch hydrolysis direct materials.otherкрохмалевмісна сировинаraw starchферментативний гідролізкрупкацукристі сиропикафедра технології цукру і підготовки водиenzymatic hydrolysismealsugar syrupsДослідження ферментативного гідролізу крохмалевмісної сировиниArticle