Вараді, Дмитро Сергійович2021-09-172021-09-172021Вараді, Д. С. Дослідження технологічних властивостей екструзійних кукурудзяних продуктів різних виробників з впровадженням сучасних технологій при будівництві заводу харчових концентратів в м. Канів, Черкаської області : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Дмитро Сергійович Вараді ; наук. керівник Володимир Миколайович Ковбаса. – Київ, 2021. – 127 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35322otherкукурудзяні паличкиекструзіяхімічний складкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівДослідження технологічних властивостей екструзійних кукурудзяних продуктів різних виробників з впровадженням сучасних технологій при будівництві заводу харчових концентратів в м. Канів, Черкаської областіOther