Електрофоретичне очищення глюкозних паток - Мельник, Оксана Петрівна; Манк, Валерій Веніамінович (My University, 2007)
Для розділення білків, жирів та вуглеводнів в складних сумішах в роботі запропоновано метод фокусуючого електрофорезу, сутність якого полягає в то-му, що на межі поділу між двома рідинами виникає перепад рН.
Keywords: продукти харчування; електрофорез; продукты питания; электрофорез; foods; electrophoresis; кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів; кафедра експертизи харчових продуктів