Мельник, Оксана ПетрівнаМанк, Валерій Веніамінович2013-09-272013-09-272007Мельник, О. П. Електрофоретичне очищення глюкозних паток / О. П. Мельник, В. В. Манк // Актуальні проблеми харчування: технологя та обладнання, організація і економіка : Міжнародна науково-технічна конференція. – Донецьк : 2007. – C. 30https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/9976Для розділення білків, жирів та вуглеводнів в складних сумішах в роботі запропоновано метод фокусуючого електрофорезу, сутність якого полягає в то-му, що на межі поділу між двома рідинами виникає перепад рН.otherпродукти харчуванняелектрофорезпродукты питанияэлектрофорезfoodselectrophoresisкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівкафедра експертизи харчових продуктівЕлектрофоретичне очищення глюкозних патокThesis