Підвищення фізико-хімічної стабільності пива при використанні полівінілполіпіролідону (ПВПП) - Кірічевська, Яна Влодимирівна; Бондар, Микола Васильович (My University, 2020)
Метою даної роботи було підібрати дозу ПВПП, яка дозволить подовжити термін зберігання та буде утворювати колоїдно стійке пиво більше 6 місяців.
Keywords: кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства; турбідометрія; нефелометрія; полівінілполіпіролідон; turbidometry; nephelometry; polyvinylpolypyrrolidone